Masthead header

Kanske Bokad snart igen?

Stockholms arenan

Svetsning utomhus i december

Idag var det boksläpp för boken om Tele2 arena. För att tydliggöra boken var 12 bilder printade på snygg plexiglas i storlek 70×100. Tre och ett halvt års arbete och en bok skall slutligen landa hos beställarna, betraktarna och medverkande. Vi, Karro på Prime och jag var på plats i Printz lokaler i upplevelsedelen 12 Stockholm under Tele2 arena på förmiddagen för att hänga utställningen. Bilderna ser ni här, men ännu bättre på plats i 12 Stockholm ca en månad framåt. Det känns tomt att lämna både den här boken, och tidigare i höst Gondolenboken ifrån sig och att inte längre vara med bok. Men ikväll tändes ett nytt hopp, och kanske kanske finns det nu ett nytt spännande projekt på gång. Min vän Magnus Fransson skickade en bild till mig idag, den ser ni längst ner i det här inlägget. Faximilen är från 21/12 1988 och vi har just avslutat vår första fotokurs.  Idag, 25 år senare har jag min första utställning. Tack för bilden Magnus och du skickade den väl tajmat!

Stockholms arenan

Taket tar form

Taklyft Stockholmsarenan

Hårt jobb

Tele2 Arena

Kaxig fasad

Blog_5.Utstallning

Betongelement lyfts på plats

Stockholmsarenan

Natten då första 1600 ton tunga långsidesbalken lyftes på plats.

Blog_7.Utstallning

Gjutningen av pylonerna pågick dygnet runt

Blog_8.Utstallning

Armering

Blog_10.Utstallning

Lunch

Stockholms arenane

Betong är vackert

Tele2 Arena

Premiärmatch 20/7 2013 Hammarby

Blog_12.Utstallning

Zlatan var där den 23 juli

Blog_Fotokurs B Nordin 198825 år tidigare, övre raden fyra från vänster.

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*