Masthead header

Tove nästa Simone

Tove med sin silvermedalj

Tove Alexandersson har vunnit det mesta på juniorsidan i orientering och igår tog hon sin första individuella senior vm-medalj, ett silver på medeldistansen. Första senior vm-medaljen tog hon dock redan förra året när damerna sprang hem ett brons till Sverige. Tove är cool och lite hemlig av sig. Ljuset i bilderna vi tog till omslaget för Skogssport i hamnen i Lausanne passar hennes person. Idag var det nästan ledig,  jobbade bara 8 timmar, en förhands till TT och ett web tv inslag med Simone Niggli  till orientering.se samt några timmar i Photoshoppen. Normala vm-dagar blir det ofta den dubbla arbetstiden. Vi i mediakåren hann till och med med att turista ett par timmar i Montreux på eftermiddagen.

 Mina bilder på Simone gick flitigt i tidningarna här i Schweiz, här ovan ser ni en som är dragen över en helsida. Tove  jämförs ofta med Simone och tänk om vi får se samma bild fast med svenska flaggor i framtiden.

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*